Author Topic: Menurut Rusia today, perang dunia III diambang pintu.  (Read 3898 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 19, 2012, 01:58:36 PM
Reply #10
  • FK - Hero
  • *****
  • Posts: 9816
Bukankah ada endapat bahwa kita memerintah bersama JESUS selama 1000 tahun di dunia ini bro?
Sudah terpikir untuk membuat kisah novel ketika kita hidup bersama JESUS itu? Atau mungkin kurang konflik ya?

;D

yang itu saya belum benar2 meneliti, tapi bebrapa orang mengatakan bahwa itu yang dikatakan alkitab.

Saya sendiri kalau boleh langsung kesurga saja tidak usah seribu tahun didunia, kelamaan bro.
February 19, 2012, 02:03:52 PM
Reply #11
  • FK - Hero
  • *****
  • Posts: 9054
  • Gender: Male
  • Denominasi: Catholic
yang itu saya belum benar2 meneliti, tapi bebrapa orang mengatakan bahwa itu yang dikatakan alkitab.

Saya sendiri kalau boleh langsung kesurga saja tidak usah seribu tahun didunia, kelamaan bro.

Saya sendiri jujur saja, meragukan kalau kita hidup di bumi 1000 tahun, apa tujuannya? Untuk penyaringan ulang?

Kalau masalah kelamaan itu relative bro, anda takut bosan? Bagaimana dengan hidup abadi di surga? Itu sangat luar biasa lama lho, kalau masalah bosan, jangan jangan di surga juga jadi bosan, he he he.

 :wink:
Menghujat sangat mudah, terlebih lagi jika tanpa bukti.
Melakukan sebaik seperti yang dihujat, jauh lebih sulit.
February 19, 2012, 02:14:45 PM
Reply #12
  • FK - Hero
  • *****
  • Posts: 9816
Masalah bosan itu kan ditentukan keadaan. Misal orang yang dipenjara akan bosan karena terikat. Sebaliknya kalau kita ditempatkan pada tempat yang menyenangkan mestinya kita tidak akan bosan.

Tuhan sendiri mengatakan surga tempat yang menyenangkan tidak ada kesusahan dan bosan itu kan salah satu bentuk kesusahan juga, walaupun kesusahan tingkat ringan.


Saya sendiri jujur saja, meragukan kalau kita hidup di bumi 1000 tahun, apa tujuannya? Untuk penyaringan ulang?

Kalau masalah kelamaan itu relative bro, anda takut bosan? Bagaimana dengan hidup abadi di surga? Itu sangat luar biasa lama lho, kalau masalah bosan, jangan jangan di surga juga jadi bosan, he he he.

 :wink:
February 28, 2012, 12:21:37 PM
Reply #13
  • FK - Hero
  • *****
  • Posts: 9816
kalau melihat nama penulis dibawah ini mungkin beragama islam karena namanya Mohammadi.

Dia menulis artikel bahwa amerika Persia dan Israel itu dikorbankan untuk pembentukan New world Order yang di promosikan oleh pimpinan2 dunia seperti Bush, Pope, Tony blair dll. Mereka ingin memperbudak dan mengurangi penduduk dunia dengan perang.

SAMAN MOHAMMADI
Email: truthexcavator@gmail.com Location: Standing On Night Watch Purpose: Excavate Truths, Educate Minds, And Above All Energize Spirits Frequently Asked Question: Can I Reprint Your Articles? Answer: Yes You Can. And Thank You.
VIEW MY COMPLETE PROFILE

America, Persia, And Israel Are Being Sacrificed For A One World Order

World War III: It's All A Big Sick Joke.

"If the Washington/Tel Aviv-promoted hysteria is already at fever pitch, wait for March 20, when the Iranian oil bourse will start trading oil in other currencies apart from the US dollar, heralding the arrival of a new oil marker to be denominated in euro, yen, yuan, rupee or a basket of currencies.

That would suit Asian clients - from BRICS members India and China to US allies Japan and South Korea, not to mention NATO member Turkey. But that would also suit European clients, to pay for oil in their own currency. Tehran - as well as many key players in the developing world - does want to sink the petrodollar. That may be the straw to break the American camel's back." - Pepe Escobar, "US wants SWIFT war on Iran," February 17, 2012.

"Most of all, it was a war that probably brought about more long-term changes than any other in history. Nothing demonstrated more the central position of Persia as a world power. With this war we see the end of a succession of ancient empires in Iran that began with Cyrus. It was also the end of over a thousand years of a complex interaction with the west. Persian civilization was, of course, soon to demonstrate its resilience by emerging phoenix-like out of the ashes into the brilliance of medieval Islamic Iran. But that would be a changed new Persia and a changed interaction with the west: with the ending of the old Persia, the old world also ended." - Warwick Ball, "Towards One World: Ancient Persia and the West." 2010. East & West Publishing: London. Pg. 134 - 135. The quote is from the chapter, "Two Super-Powers: Recovery, Expansion and the War That Changed the World," about the century-long war between Rome and Persia in the sixth and seventh centuries A.D. Officially, the war began in 529 and ended in 629.
From its very inception, Israel was created to be destroyed in a third world war against the forces of Islam, the result of which will be a one world order. It is a cruel and miserable fate for the Jews and the people of the Middle East.

Dilanjutkan.
February 28, 2012, 12:22:19 PM
Reply #14
  • FK - Hero
  • *****
  • Posts: 9816
Lanjutan

The people of all countries involved in World War III are victims of the worldwide and generational conspiracy which is loosely referred to as a one world order/world government plot. This global plot/conspiracy is satanic in nature, and includes the leaders of both the Zionists and Islamists, who are secretly working for the globalists in America and England to create a one world order.

In 1979, the Persians and Kurds in Iran were hijacked by Western-backed political Islamists from the Muslim Brotherhood and Iran's religious fundamentalist community who are deeply involved in the secret global conspiracy to bring a one world government into being. The top Mullahs of Iran wear Muslim attire, but underneath, they are Freemasons part of the Illuminati who were placed into power by the shadow CIA and MI6.

Neither the leadership of Israel nor the leadership of Persia care about the well-being and security of their people. They don't have any spiritual or psychological ties to these two ancient and sacred lands which share a rich and deep history. They view the people as animals to be tricked and slaughtered, not as subjects to be ruled and well-fed, or as citizens to be represented and respected.

In ancient times, the rulers wanted to increase the productivity and population of their lands. But in modern times, the rulers want to kill their slaves in mass wars. And this is most true regarding the rulers of America and England, where the Illuminati runs the whole show, in politics as well as in entertainment.

The leadership of America and the West is a giant death cult. George H. W. Bush, Bill Clinton, Tony Blair, and Barack Obama all share dangerous New Age beliefs, and they have all talked about the need for a "one world order," in different speeches and in various of ways.

But they don't mention the fact that they are secretly conspiring with the totalitarian leaders of Israel and Islamic Iran to start one last world war before the coming age of universal peace and world harmony, which they promise will dawn after the ritual of bloodshed.

They keep the people in the dark and feed them totalitarian lies because in their warped minds the people are worse than animals or slaves. To them, the people are a cancerous plague to be wiped off the planet like lice, while they are the gods and creators of a new world.

The dark agents of Satan who want to create a one world dictatorship view themselves as friends of mankind, but they are deluded and disturbed mental patients. In reality, they are the greatest enemies of humanity in the history of the world.

They belong in Hell, not on Earth, and certainly not in positions of power where they are able to control the minds of the people in secret and dictate the collective destiny of the human species.
POSTED BY SAMAN MOHAMMADI AT 9:29 PM
February 28, 2012, 12:26:29 PM
Reply #15
  • FK - Hero
  • *****
  • Posts: 9816
Komentar saya tentang artikel diatas.

Memang benar rakyat amerika, timur tengah dan Israel tidak tahu menau rencana jahat new world order yang menyebabkan kekacauan perang yang banyak menelan korban jiwa demi rencana pembantukan nwo.

Mereka sengaja mengadakan perang untuk mengurangi penduduk dunia dan juga supaya rakyat yang tersisa akan mendukung adanya pemerintahan tunggal supaya tidak ada perang lagi.

 Buntut2nya kekuasaan tunggal antikrist, yang sudah dinubuatkan di alkitab.

Wakil Tuhan didunia harus memegang delegasi Raja segala raja, segala raja dunia harus tunduk dibawah telapak kali Raja dunia yaitu wakil Tuhan.
May 09, 2012, 11:30:53 PM
Reply #16
  • FK - Full Member
  • ***
  • Posts: 201
  • Gender: Male
  • don't
  • Denominasi: anak domba allah
perang..perang lg.
mengapa terjadi.
 :'(
May 18, 2012, 03:55:47 AM
Reply #17
  • FK - Senior
  • ****
  • Posts: 353
  • Denominasi: Kristen Perdana tanpa gereja.
yang itu saya belum benar2 meneliti, tapi bebrapa orang mengatakan bahwa itu yang dikatakan alkitab.

Saya sendiri kalau boleh langsung kesurga saja tidak usah seribu tahun didunia, kelamaan bro.

lu kalau mau ke surga lawan tuh agama sebelah, biar kepala lu dipenggal seperti martir. Segara saja sana.

Injili tuh ketua FPI.
Melaksanakan kehendak Bapa di Surga , yang menyelamatkan kita untuk bersama di dalam Surga.
May 18, 2012, 04:13:02 AM
Reply #18
  • FK - Junior
  • **
  • Posts: 80
  • Denominasi: Anti Pagan
ajaran apaan nih nembak manuk?

Kok ngajar lawan2 agama lain?

Kayak tradisi ....... aja
May 18, 2012, 11:11:32 AM
Reply #19
  • FK - Hero
  • *****
  • Posts: 34045
Komentar saya tentang artikel diatas.

Memang benar rakyat amerika, timur tengah dan Israel tidak tahu menau rencana jahat new world order yang menyebabkan kekacauan perang yang banyak menelan korban jiwa demi rencana pembantukan nwo.

Mereka sengaja mengadakan perang untuk mengurangi penduduk dunia dan juga supaya rakyat yang tersisa akan mendukung adanya pemerintahan tunggal supaya tidak ada perang lagi.

Buntut2nya kekuasaan tunggal antikrist, yang sudah dinubuatkan di alkitab.

Wakil Tuhan didunia harus memegang delegasi Raja segala raja, segala raja dunia harus tunduk dibawah telapak kali Raja dunia yaitu wakil Tuhan.

pada saat itu umat PERCAYA TUHAN YESUS sudah "meninggalkan" duniA
 


[X]
Shalom! Selamat datang di Komunitas Kristen Online!

Nampaknya anda belum login. Klik disini untuk login

Belum menjadi member? Klik disini untuk DAFTAR GRATIS (cuma 1 menit)