Preach with Urgency

Matthew 13:24 Jesus told them another parable: "The kingdom of heaven is like a man who sowed good seed in his field.

(25) But while everyone was sleeping, his enemy came and sowed weeds among the wheat, and went away.

(26) When the wheat sprouted and formed heads, then the weeds also appeared.

(27) "The owner’s servants came to him and said, ‘Sir, didn’t you sow good seed in your field? Where then did the weeds come from?’

(28) "‘An enemy did this,’ he replied "The servants asked him, ‘Do you want us to go and pull them up?’

(29) "‘No,’ he answered, 'because while you are pulling the weeds, you may root up the wheat with them.

(30) Let both grow together until the harvest. At that time I will tell the harvesters: First collect the weeds and tie them in bundles to be burned; then gather the wheat and bring it into my barn.’"

PREACHING WITH URGENCY

Apostasy from true worship has now grown and spread. Many things tickle the ears of the people such as Evolution Theory, and a belief that God is not interested in us so why should we show interest in Him. These are so attractive to many people because they can come to a conclusion that “I can do whatever I want and will not be called to account”.

There are also other ways that people have their ears tickles. Some still go to church and like so much if their preachers tell them, ‘No matter what you do, God loves you’. Priests and pastors tickle the ears of the churchgoers by convincing them that ceremonies, masses, fiestas, and images have God’s blessings. Little to do these churchgoers realized the danger of their situation. Yet if we can awaken them spiritually so they can understand the Bible’s true message, they can benefit from God’s Kingdom.

Urgent matters make people prioritize things. When we put ministry as urgent duty, we will put ministry as first priority because spiritual lives of others are in danger. Why is it important to preach with urgency?

1 Timothy 4:16 Watch your life and doctrine closely. Persevere in them, because if you do, you will save both yourself and your hearers.

Really…really urgency cause heaven is almost full right now, yeah…the capacity is only 144000 people, u must believe it…, yo…hurry up get you ticket to heaven and only available at YW, interesting call this member Martha, ask her for VIP class… :smiley: ;D :cheesy:

Apa gunanya beriman kepada WT dan saksi yehuwa? Coba dipikir ulang.

Jika anda termasuk yang ‘baik’ anda tidak akan masuk surga. Anda mati tetap tinggal mati. Hingga kelak saat akhir jaman, anda dibangkitkan, dan kembali harus hidup di dunia ini. That’s it.

Jika anda termasuk yang ‘jahat’ maka saat anda mati, tetap juga tinggal mati. Hingga kelak saat akhir jaman, anda tidak bangkit lagi, tetap mati. Nothing to loose, toh memang sudah mati.

Jadi, untuk apa ikut saksi yehuwa?
Anda punya kewajiban berkunjung dari rumah ke rumah, membagikan majalah secara gratis. Padahal majalah itu harus anda beli.
Jam berkunjung anda harus dilaporkan kepada pengawas anda, jika tidak mencapai target kunjungan, anda akan dianggap dalam kondisi tidak sehat imannya. Dengan akibat anda dikunjungi dan diinerogasi oleh pengawas anda.

Anda dibatasi dalam pekerjaan, dalam pergaulan, dalam setiap tindakan anda. Kawan dan saudara saudara seiman anda tampak perhatian dan baik kepada anda, tetapi, dibelakang anda mereka adalah mata mata dan siap melaporkan sedikit saja kesalahan anda.

Anda dilarang berinteraksi dengan orang dari luar ssy, kecuali untuk pengabaran. Anda dilarang merayakan ulang tahun, bahkan mengucapkan selamat kepada orang yang berulang tahun, entah itu teman, saudara, kakak/adik atau bahkan anak dan orang tua anda sendiri.

Saat lingkungan anda ada perayaan tujuh-belasan, anda dilarang ikut serta. Saat ada pelilu anda dilarang memilih. Saat ada tetangga anda Natalan atau Lebaran, anda dilarang bahkan sekedar mengucapkan selamat.

Lingkup sosial anda akan sangat terkungkung dalam sangkar ssy saja. Padahal, jika anda didapati melakukan kesalahan, ssy tak segan segan mendepak anda keluar dari organisasi. anda dikucilkan, tidak bleh diajak bicara bahkan oleh lingkungan, teman, istri dan anak anak anda sekalipun.

Maukah anda hidup secara itu? Coba pikirkan lagi baik baik.

;D

Ogaah…idup seperti itu…kayak MLM aja lagi pake target… ;D :2funny:

Pimpinan… pimpinan…

Ada sedikit keberatan dari kami, sebagai fraksi sales, mohon jangan sampai ada istilah dalam dunia sales dibawa2 :D, ini untuk mencegah kepanikan dikalangan akar rumput :coolsmiley:

saudara2 di ssy kliatannya bnyk yg tak sadar kalau dijadikan salesperson utk kepentingan elit2 partai internasional. Tp mereka juga sadar kalu mereka melakukan ini karena emang butuh uang untuk menghidupi keluarga, jadi yaaa… dijalani.

Gw juga sekarang dalam keadaan tertekan abis, smp buat makan juga ga ada, tapi ko gengsi ya kalo jadi agt ssy.