Share aplikasi Penambah kecepatan koneksi

Misi gan
Aku pingin share aplikasiku nih
Aplikasi ini berfungsi untuk menambahkan kecepatan koneksi pada internet
Aplikasi ini dibuat dari Visual Basic 6

silahkan didownload

http://www.4shared.com/file/QYmwdWm5/Internet_speed_up_Manager__Por.html

kalo ada Bug tolong dilaporkan ya

konsep kerja nya bagaimana ya ?
thanks

apa gak nyuri data gitu ? Kan gawat kalau isi komp di acak acak.

klo nambah kecepatan yang dibatasi admin internet kampus bisa?

bener kata agan ini,
konsepnya di perjelas dulu dunk,

biar ga ragu pake nya

pertanyaan saya belum dijawab TSnya

gw biasanya pake TCP Optimizer bro…

1.software ini dapat mempercepat Koneksi Hingga 10 KBPS
=> konsep nya ? mengurangi rate load akses internet tertentu dari aplikasi tertentu kah ?

2.Menguatkan Sinyal
=> ini mustahil, jika pun bisa terjadi modem akan lebih rusak karena dipaksa bekerja lebih keras dengan dukungan induksi listrik yang berlebihan. media transmitter dan receivernya akan lebih rentan dan mudah rusak. kecuali dengan adanya alat eksternal.

mohon penjelasannya

GBU

tetapi ada penguat sinyal lho… tetapi ini eksternal tools dari komp itu sendiri… denger2 bisa di kuatin sinyal modem eksternal itu kita dekatkan dengan antena indorr… :slight_smile:

bener bro itu kalo eks,
yg dimaksud oms cakka itu kalo penguat sinyal melalui soft yg berbahaya nya

@vba
iya jadi sebenar nya poin 1 & 2 itu jawaban xeon yang saya tanggapi
tapi malah tidak sengaja karena mouse nya tidak stabil di browser
jadi bukan klik quote malah remove :frowning:

menguatkan sinyal mungkin saja dengan menguatkan arus, tapi resiko nya modem jadi lebih cepat rusak…

@pak cakka,
hahaha,
bahaya juga kalo pak moderator punya mouse error yah,
xiixixiix

ah… momod nya merendah di atas bukit tuh… whuahuauhaa

@arranger
ah bro arranger bisa aja… kok kita jadi menyimpang dari topik ya :smiley:

sebenarnya ini tidak berbahaya dan Tidak Merusak modem
Ini Hanya bisa memeberikan tambahan kecepatan bila modem mulai melambat

Adik Xeon kakak ingin sebuah aplikasi Komputer untuk cerdas cermat dengan Komputer.

Jadi setiap peserta membawa Notebook dan tersambung kan via wifi… dan soal yang keluar ada di depan Notebook masing-2 .

Peserta yang paling cepat menjawab dan benar yang dapat angka…

Apakah anda bisa membuat aplikasi tersebut…

Aplikasi itu cocok sekali untuk sekolah-2 … sebab kakak adalah pengurus yayasan sekolah

Coba adik Xeon buat dengan Visual Basic.

oh begitu, apakah konsep nya dengan meminimalisir usage internet dari default application nya windows ? seperti menonaktifkan fitur update windows dan lain nya ?

terima kasih

berarti ga ngaruh sama case ane ya… :o

*aku tidak bisa Mas
aku hanya bisa membuat AV dan Penambah koneksi , dan software lainnya
aku belum bisa Sampai Kesitu

*aku buatnya pakai Visual Basic

tidak

Kalo Meminimalisir Usage Tidak ada
Ini hanya Membantu modem Memperkuat Koneksinya

ini yang free :
http://www.getfullspeed.com/

ini yang full with +key :

Internet Cyclone - is a powerful, easy-to-use, Internet Optimizer / Internet Accelerator for Windows 95, 98, ME, NT, 2000 and XP designed to automatically optimize your Windows settings which will boost your Internet connection speed up to 200%. Internet Cyclone is compatible with all modems and high speed LAN, ISDN, CABLE, DSL, T1 or other connections. This software will still be useful to you after upgrading your Internet connection.

Using this software you will gain guaranteed faster Internet speed for the time you’re online. Surfing, downloading files, emailing, playing online games, and anything else you do online will be faster. This is an excellent software for slow dial-up modems as well as high speed access connections.

http://www.jordysoft.com/icyclone/images/add%20copy1.jpg

This software will be extremely valuable to you as you continue to upgrade your computer and connections. It will work with all internet connections and all browsers so it will still be extremely useful to you in the future. You should use Internet Cyclone as a REAL alternative to expensive upgrades.
What can Internet Cyclone offers to you ?

* Internet Cyclone optimizes your Windows settings automatically in order to increase internet speed or you can customize them manually.
* You can speed internet connection without changing your Hardware.
* Works with all Browsers.
* It is compatible with all Dial-Up modems and high speed LAN, CABLE, DSL, DSL (PPPoE), T1 or other internet connections.
* nternet Cyclone will speed up web surfing, online gaming, e-mailing, chat and video conference and it will even speed up downloads.

How does this work ?
While the actual maximum transfer speed of your Internet connection cannot be changed except by upgrading your hardware, Internet Cyclone can increase the performance of your existing modem/network hardware by optimizing Windows modem/network settings to maximize the efficiency of your current hardware. By default, your Windows PC does not manage Internet connections as optimally as possible.

Internet Cyclone is designed to automatically change many registry settings in Windows such as: Maximum Transmission Unit (MTU), Maximum Segment Size (MSS), Time To Live (TTL), TCP Receive Window (Rwin), Cache Size (NDI), PMTU Black Hole Detect, PMTU Auto Discovery (PAD), Session Keep Alive (SKA) and some Windows Extra settings like: Selective Acknowledgement (SACK), Maximum Duplicate Acknowledge (Max DupAcks), Large Window Scaling, Ports COM, VCache value, Combuffer value, Internet Explorer settings, Maximum connection per server and many other values in order to increase internet speed.

If these settings are not correctly optimized then you will not get the best performance of your Internet Connection. Internet Cyclone is a proof method to change these settings easily and quickly. If you are an experienced user, then with this Internet optimizer you can set these values manually and speed up Internet connection at maximum.
How much speed can you gain with Internet Cyclone ?
It will not make your 56k dial-up modem connection to 100k. If your Internet connection speed is a 56k dial-up modem, it will allow you to use it with the best performance. For example we were informed by other people that this Internet optimizer helped them to boost their high speed Internet connections up to 120kb/s (this means a boost of 400%). Microsoft publishes Windows operating systems with default settings (the most compatible settings with all systems). But you cannot get the best performance of your Internet connection with this default values. At that moment, you need Internet Cyclone to change this Windows Registry settings that affects Internet connection speed through a simple, intuitive interface, and by giving you the chance to speed internet connection.

In the UNREGISTERED version of Internet Cyclone there are disabled the extra settings in Windows registry such as: SlowNet Option, SACK Option, Max DupAcks, Large Window Scaling, Maxim Connection per Server, VCache value, Combuffer value, the speed of Com ports, Maximum Sockets Value and Maximum Connection Value, settings that will improve even more your Internet connection speed.

You may download a FREE Demo Version of this optimizer by pressing the link below.
System Requirements:

* 486DX2/66 required, Pentium class or higher recommended
* Microsoft(r) Windows(r) NT, 2000, 2003, XP, Me, 98, 95
* 16Mb of Memory or Higher
* Any connection to the net.
* 2 MB of free disk space

download : http://www.mediafire.com/?yo4ui4zy3g2