Vatican sedang mengamati mahluk dari planet lain yang akan menyelamatkan dunia.

www.raidersnewsupdate.com/ExoVaticana.htm Cached

The book includes a host of statements from Vatican astronomers, some of which the authors interviewed and visited with at the Vatican Astronomical Technology Telescope (VATT) on Mt. Graham in Arizona. The bizarre testimonies confirm a growing belief that disclosure may be made in the near future of alien life, including intelligent life, and that this encounter will not challenge the authority of the Roman Catholic Church.

            Now, only days after the election of the first Jesuit pope – Pope Jorge Mario Bergoglio (Pope Francis) – Horn and Putnam claim in Exo-Vaticana  that these Vatican astronomers are developing theological arguments concerning extraterrestrial intelligence that could have a dramatic impact on the faith of the world’s 2.3 billion Catholics and Protestants.

            “The Jesuits and members of Opus Dei have written in the form of official church theology brand new doctrinal papers, which we’re publishing, that I think are absolutely going to shock the world,” Horn says.

            “They evidently know something that the rest of us don’t that seems to point to a very imminent official disclosure moment. According to Father Malichi Martin, they have been watching something on its approach to earth of great and historic importance for more than a decade, even using the LUCIFER device atop Mt. Graham to monitor it in recent years. Sometime soon, this is going to mean that the Vatican, the largest Christian organization in the world, is going to tell everybody, ‘It’s okay and these are our space brothers – and not only are they are our space brothers – they’re closer to God than we are and they have come to show us the way.”

Bersambung

However, instead of an E.T. savior that will deliver humanity from the growing possibility of thermonuclear destruction and other existential threats, Horn and Putnam argue this disclosure would actually be part of the ultimate, end-times deception predicted in the Bible.

            “Although Jesus, Himself, is prophesied to appear in the clouds during an era of great earthly trials (1 Thessalonians 4: 16-18), predominant among prophecy scholars is the idea that coupled with any heavenly appearing and concurrent salvation of believers from chaos will first be the materialization of a false Christ or ‘man of sin,’ Horn says.

            “Where the Hopi see a blue star and Vatican astronomers see their ‘space brothers’ en route to guide us into the light, evangelical Christians understand the Antichrist will initially assume the role of a fabricated end-times messiah who mimics the return of Christ with a false second coming that also happens to be attended by heavenly ‘signs and lying wonders’ (2 Thessalonians 2:8-9).”

terus… pendapat mas jack sendiri tentang hal ini bgm?

Penulis Petrus Ramonus, salah satu buku terlaris, mengadakan penelitian ke Mt Graham arizona dimana vatican punya telecope termodern didunia, diatas bukit sucinya orang indian, mewawancarai ahli astromy yang bertugas disana yaitu seorang Jesuit. Dari hasil wawancaranya disimpulkan bahwa telescope itu dibuat untuk mengamati kedatangan mahluk dari planet lain yang akan menyelamatkan dunia.

Penulis itu berpendapat ini adalah suatu penipuan menjelang akhir jaman dimana sebelum kedatangan Tuhan ada tuhan palsu lebih dulu. Mahluk dari planet lain yang dikenal dengan extraterrestrial ini akan mengakui authority dari Rome.

Saya baru nyimak dulu mas.

http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican108.htm

In Exovaticana, Chris Putnam and Tom Horn predict that the new Pope, Francis I, will soon announce the existence of extraterrestrial life, among whom an alien “savior” will emerge to ‘reinvigorate’ Christian teachings!

Putnam and Horn, successfully predicted in their last book, the best-selling Petrus Romanus: The Final Pope is Here, that Pope Benedict would resign rather than die in office.
They based their prediction on St Malachy’s, Prophecy of the Popes.

According to Putnam and Horn, Francis is the final Pope, “Petrus Romanus”, who will oversee the dissolution of the Catholic Church as predicted in St Malachy’s prophecy, by announcing an extraterrestrial “savior”.

Putnam and Horn claim to have documented the research and evidence supporting their startling prediction in their new book, “Exovaticana”:

On their website and in Exovaticano, they [Putnam and Horn] claim that the Catholic Church hierarchy plans to announce an extraterrestrial “savior” who will usher in a new world spiritual belief system that supplants traditional Christianity and organized religion.

===========
Exo-Vaticana Special Offer
Price: $
http://www.survivormall.com/ProductDetails.asp?ProductCode=978-0984825639

jualan :rolleye0014:

In their latest work of anti-Catholic theology-fiction, Tom Horn and Cris Putnam, who were recently featured on Sid Roth’s program 'Its Supernatural," attack Saint Jerome’s translation of the Greek kecharitomene because the great scripture scholar, who was highly proficient in both Latin and Greek, used the Latin circumlocution gratia plena - “full of grace.” (Luke 1: 28).

silakan mas…

tapi sebenernya juga tinggal ditunggu aja…
dan kesimpulannya juga tinggal milih di antara dua dibawah ini:

  1. kalo ternyata E.T. life does NOT exist
    maka: mengkonfirmasi bahwa Metode Interpretasi TEKSTUAL dan HARAFIAH mas itu masih bisa DIANGGAP BENAR

  2. Kalau ternyata E.T life DOES exist
    maka:

  • Metode Interpretasi TEKSTUAL itu berarti “sak-karepe-dhewe”
  • atau berarti Alkitab itu enggak bener
  • atau berarti Alkitab itu tidak SELF-SUFFICIENT (secara HARAFIAH TEKSTUAL)
  • atau terjemahan Alkitab bisa DI-GANTI beberapa kata → biar PAS hehe…
  • sehingga klaim-klaim di-atas masih bisa DEFENSIBLE, kalau engga ketauan… hehe…
  • dan sejenisnya…

walaupun sebenernya udah pernah ada preseden sebelumnya:
yaitu misal yg Tulisan “The CIRCLE of EARTH” → ketika the Earth is non-debatably proven NOT CIRCLE
maka: tindakan yg dipilih adalah: MERUBAH TERJEMAHAN agar PAS… hehe…
dan lainnya…

Dan, spy readers yg lain tidak salah memahami maksud dan posisi ber-iman saya…
maka disclaimer saya:
Saya bersyukur kepada Tuhan bahwa Roh Kudus telah memimpin, membimbing, dan membuka mata hati saya untuk TIDAK menganut pola INTERPRETASI HARAFIAH TEKSTUAL alkitab…

Masalahnya kalau menurut penulis ini E.T. itu tipuan iblis, Jadi Iblis berpura2 jadi E.T.

Masalah apakah benar vatican punya telescope terbesar didunia yang berada di Mt Graham, itu memang benar bisa di cek dan telescope itu bernama Lucifer, persis dengan namanya penghulu Iblis. Dan konon akan buat lagi yang lebih ampun namanya Licifer II.

Dan tujuan dari telescope ini dibuat untuk mengamati kedatangan E.T sebagai savior itu yang bilang petugas nya telescope itu jadi bukan sekedar karangan dari penulis, namun hasil wawancara penulis.

All they have is one individual astronomer from Castel Gandolfo who offered his own personal opinion about whether or not there is a possibility that alien life may exist somewhere in the universe and he said that he thought it was a possibility.
That is simply one man’s opinion based on a common-sense scientific possibility and basic mathematical probability.
His opinion was not in any way related to any supposed ‘cover up’ by the Vatican of anything.

This thread provides absolutely no evidence whatsoever, just a lot of sensational hot air.
It is poor, even for a conspiracy theory.

Kaum Protes dapet bahan lagi buat Protes ke Vatican dan buat theory konspirasi ;D

jangankan jadi E.T. mas…

kalo dalam kepercayaan, iblis mau menyamar jadi Yesus atau jadi Paus atau jadi Pendeta atau jadi siapapun mah bisa-bisa aja…

tinggal di-cek aja nanti kalo udah kejadian…

daripada sibuk spekulasi sana-sini…
mending kita tunggu aja kenyataannya gimana…
lha wong kita ini cuma rakyat jelata yang gak tahu apa-apa…

Btw, ET sebagai saviour?
wah… keren banget tuh kalo dibikin film…
hehe…

pengetahuan baru nih buat saya…
ada referensi yang kredibel mas?.. biar saya baca-baca-nya…
yg mas quote itu… dari baca 3 paragraf aja udah keliatan bahwa itu prosa novel gitu kok… hehe…
coba mas tolong di forward referensi primer nya ya… atau at least yang kredibel lah…

so the vatican mistakenly assigned him as an expert overseeing the arrival of extraterrestrial?

He worked for the vatican and he just explained the task to oversee ET And the vatican has spent a lot of money for that purpose. Does this look his personal opinion, at lease not to me.

you got to remember, he was assigned and he should not have a personal opinion.

Kalau mau reference ya baca bukunya saja kan sudah saya kasih link.

Tentang apakah benar ada ET jelas saya tidak percaya, yang jelas Vatican punya telescope yang bernama Lucifer I dan segera akan punya lucifer II. Dan berdasarkan wawancara penulis ini, tujuan dari telescope itu mengawasi kedatangan ET sebagai juru selamat.

waduh… hehe…

lawakan baru nih mas…

if you were assigned by god to teach to the end of the world, would it mean that it was NOT jack’s personal opinion…

hence…

Jack is actually RELUCTANT to share the wisdom, but is UNWILLINGLY doing so because jack is assigned?

wah… keren nih…

Ini termasuk LOGIKA TUHAN juga mas?
soalnya ini belum bisa masuk ke LOGIKA SAYA yg cuma MANUSIA ini hehe…

If I assign by God to teach about The end of the world, way should I teach my personal opinion?

This Gentlemen is the official leader of this project. His duty is to represent this department, way should he give his personal opinion on official interview?

misalkan…
aku: adanya alien di angkasa luar adalah suatu kemungkinan. {aku tidak bilang: alien benar2 exist di angkasa luar, alien akan menyelamatkan dunia}
kamu: mengarang cerita baru dgn memprediksi “Vatican sedang mengamati mahluk dari planet lain yang akan menyelamatkan dunia.” dsb cerita2 fitnahan lainnya dgn dasar perkataanku… dan kamu anggap tindakanmu itu benar ?

========
The Church has had long-standing interests in astronomy, due to the astronomical basis of the calendar by which holy days and Easter are determined. For instance, the Gregorian Calendar, promulgated in 1582 by Pope Gregory XIII, was developed by the Jesuit mathematician Christoph Clavius at the Collegio Romano from astronomical data.

In 1633 the astronomer was tried as a heretic and forced to recant his theory that the Earth revolved around the sun. Church teaching at the time placed Earth at the center of the universe.

“The church has somehow recognized its mistakes,” he said. “Maybe it could have done it better, but now it’s time to heal those wounds and this can be done through calm dialogue and collaboration.”

Pope John Paul declared in 1992 that the ruling against Galileo was an error resulting from “tragic mutual incomprehension.”

The Vatican Observatory has been at the forefront of efforts to bridge the gap between religion and science. Its scientist-clerics have generated top-notch research and its meteorite collection is considered one of the world’s best.

salah menurut kamu ?
apa sih dari katolik yang tidak salah menurut kamu: tidak salahpun akan kamu cari2 kesalahannya kan ?
ada apa sih kamu, apa kamu begitu membenci katolik mendarah daging tulang sumsum urat otot ?
apa sih yang kamu bisa ?
apa kamu iri pada katolik ?

http://knowmore.washingtonpost.com/wp-content/uploads/2013/11/francis_combined1.jpg

Pope Francis with the severely disfigured man in St. Peter’s Square.

Pope Francis kissed and blessed the man, whose face was covered in boils, after his general address at the Vatican on Wednesday.
Modal Trigger

Pope Francis touches a boy’s head as he delivers his speech during an audience with families in St. Peter’s Square.

The pope laid his hands on the head of the sick man, who is believed to be suffering from the rare disease Neurofibromatosis, and closed his eyes in prayer.

daripada kerjamu cuma menggosipkan katolik, bagus kamu mengunjungi orang2 tahanan, membantu orang2 miskin, mendoakan mereka.

Let’s focus on ET not Ad hominem.
www.examiner.com/article/vatican…for-extraterrestrial… Cached

The Vatican, through Funes, is supporting the idea that the incarnation of Christ is a unique event in Earth’s history tied in to humanity’s ‘fall’ and ‘original sin’. This idea was a major focus in Father Funes’ May 2008 interview which was titled “The extraterrestrial is my brother.” Funes said that intelligent extraterrestrial life may not have experienced a ‘fall’, and may be “free from Original Sin … [remaining] in full friendship with their creator.” This makes it possible to regard them as ‘our brothers’ as Funes explained:

Just as there is a multiplicity of creatures on earth, there can be other beings, even intelligent, created by God. This is not in contrast with our faith because we can’t put limits on God’s creative freedom… "Why can’t we speak of a ‘brother extraterrestrial’? It would still be part of creation…

Jesuit priest Father Jose gabriel funes ahli tingkat atas dari fatican yang bertugas di Lucifer telescope diatas mengatakan kemungkinan ET belum pernah mengalami jatuh dalam dosa seperti manusia.

Berarti dia percaya adanya ET jadi masalah ini sampai didiskusikan di Vatican. Bukan sekedar pendapat pribadi.

Memang rupanya tokoh yang memasukan kepercayaan ini ke Vatican adalah Father Jose, tapi ini sudah masuk dan diterima oleh vatican.

Jadi tidak heran Thomas Horn mengatakan bahwa Vatican sedang menantikan ET sebagai juru selamat.

Bersambung

Dibawah ini dari link yang saya berikan diatas juga, lihatlah sampai2 vatican mengadakan 5 hari konfrensi tentang ET.

The Vatican has just completed a five day conference astrobiology where scientists convened to discuss the detection and implications of extraterrestrial life. A major driving force behind the conference was the Director of the Vatican Observatory, the Jesuit priest Father Jose Gabriel Funes. In May 2008, Funes gave an interview to the Vatican’s L’Osservatore Romano newspaper saying that the existence of intelligent extraterrestrials posed no problems to Catholic theology.

dunno mas…

how could you verify that he didn’t?
while there is always any chance that he did, does, and will ?

how could you verify, mas…
what you express was your ASSUMPTION lho mas…
based on your own pseudo-logic construction…

sama juga dgn ASSUMPTION mas bahwa:

  • Paulus never lies
  • Paulus didnt mention that Peter was ever in Rome

Hence → Peter was ABSOLUTELY SURE NEVER in rome?

my question was the same:
How could you verify your assumption was a fact?

The Vatican has been involved in science for centuries.
This is NOTHING new.
In fact, the Jesuits are in charge of the Vatican Observatory with the telescopes and arrays that probe the skies seeking new knowledge.
Just because they have an observatory please don’t read into it that they are just there searching for ET life.

Its not up to us to google on ET to support your claims.
YOU are the one making the claims so please give us the CREDIBLE sites you are referring to.

“Vatican sedang menantikan ET sebagai juru selamat.”

where’s your evidence ?
mana statemen dari atican bahwa “Vatican sedang menantikan ET sebagai juru selamat.” ?

have no evidence ?

Maka jika anda tidak heran Thomas Horn mengatakan (fitnah)
kasihan sekali kamu.

mereka melakukan apa yang tidak pantas:
penuh dengan rupa-rupa kelaliman, kejahatan, keserakahan dan kebusukan, penuh dengan dengki, pembunuhan, perselisihan, tipu muslihat dan kefasikan.
Mereka adalah pengumpat, pemfitnah, pembenci Allah, kurang ajar, congkak, sombong, pandai dalam kejahatan, tidak taat kepada orang tua, tidak berakal, tidak setia, tidak penyayang, tidak mengenal belas kasihan.
Sebab walaupun mereka mengetahui tuntutan-tuntutan hukum Allah, yaitu bahwa setiap orang yang melakukan hal-hal demikian, patut dihukum mati, mereka bukan saja melakukannya sendiri, tetapi mereka juga setuju dengan mereka yang melakukannya.